top of page

INSTALLATEUR VAN CENTRALE LUCHTVERWARMING OP GAS, MAZOUT EN ELEKTRICITEIT

Steeds een optimale temperatuur dankzij luchtverwarming

Luchtverwarming is niet alleen uw garantie voor een maximum aan comfort en een efficiënte, voordelige manier van verwarmen, één enkel systeem kan uw woning verwarmen via goed-geïsoleerde kanalen en roosters, vervuilde lucht afvoeren en filteren. Luchtverwarming zorgt voor een optimale temperatuur in huis: warm in de winter, koel in de zomer.

Direct de temperatuur die u wilt, en altijd verse lucht in huis!

 • Gezondheid
  Gelijkmatige, gezonde temperatuur en continue aanvoer van verse lucht

 • Comfort
  Verwarmen, koelen, ventileren of filteren waar u zich het prettigst bij voelt

 • Gemak
  Met één druk op de knop direct de temperatuur die u wilt

 • Duurzaamheid
  Hoog rendement, besparing op energiekosten en lage CO2 -uitstoot

 • Snelheid
  Onmiddellijk warm of koud wanneer u dit wenst

De werking van luchtverwarming

Luchtverwarming_werking.jpg

Wat is luchtverwarming?

Luchtverwarming is een centrale manier van verwarming die direct de lucht verwarmt. Er gaat daarmee géén tijd verloren aan het eerst opwarmen van radiatoren die de lucht moeten verwarmen. Dit innovatieve type verwarming brengt continu verse, gefilterde lucht in de temperatuur van uw keuze naar de verschillende ruimten in uw huis of (kantoor) gebouw. De verdeling van lucht is gelijkmatig: overal een aangename temperatuur en overal gezonde lucht. Fluisterstil, zonder tocht, zonder geurtjes. En zonder gedoe: u realiseert dit behaaglijke, gezonde binnenklimaat met slechts één druk op de knop of voorgeprogrammeerd.

Luchtverwarming is - kortom - één systeem dat alles kan: verwarmen, koelen, ventileren en warm tapwater genereren. U installeert het bij voorkeur bij de nieuwbouw van uw woning of gebouw, maar ook een latere toepassing (bijvoorbeeld bij renovatie of aanbouw) is mogelijk. Waar u ook voor kiest: het systeem is vrijwel onzichtbaar geïntegreerd in de woning en biedt u optimale inrichtingsvrijheid.

Allround luchtverwarming specialist

Air-Filip uit Alken (Hasselt) in Limburg is thuis in luchtverwarming op aardgas, stookolie en elektriciteit. Wij verzorgen zowel het plaatsen, onderhouden als herstellen van uw verwarming, overal in Limburg, Antwerpen, Brabant, Brussel en verder, bij u thuis of in uw zaak. We gaan voor niets minder dan een kwaliteitsvol eindresultaat. Zo werken we met topmerken als Schrag, Noten, Air-Plus, Air-Lux, Thermo-Air en Lincoln.

Air-Filip

Brink luchtverwarming

Plaatsing van nieuwe luchtverwarming

Luchtverwarming

Plaatsing hybride met warmtepomp

MEER WETEN OVER LUCHTVERWARMING VOOR UW SITUATIE? CONTACTEER AIR-FILIP METEEN!

bottom of page