top of page

GEZOND WONEN MET EEN VENTILATIESYSTEEM MET VERWARMING

Zoek je naar een ventilatiesysteem dat niet alleen energiezuinig is, maar ook een gezond en comfortabel binnenklimaat garandeert? Air Filip biedt luchtverwarmingssystemen die ecologisch verantwoord zijn en een geïntegreerd type D ventilatiesysteem bevatten. Het systeem omvat ook warmteterugwinning en filters voor pollen, bacteriën, virussen en huisstofmijt, waardoor je verzekerd bent van een aangenaam binnenklimaat op lange termijn. optimaal binnenklimaat gecreëerd met de juiste relatieve luchtvochtigheid.

Luchtverwarming voor een gezond binnenklimaat

Bij het isoleren van onze woningen wordt er steeds meer nadruk gelegd op maximale isolatie. Het nadeel hiervan is dat er vaak een gebrek aan zuurstof in onze binnenlucht ontstaat. Om dit probleem op te lossen, is het van groot belang om een klimaatsysteem of luchtverwarming te hebben. Beide systemen zorgen voor een perfecte luchtbehandeling van je woning, inclusief geïntegreerde verwarming, ventilatie en luchtzuivering.  
 

Een retoursysteem zorgt ervoor dat de aanwezige lucht eerst gefilterd wordt, om deze vervolgens opnieuw op te warmen. In vochtige ruimtes, zoals de badkamer, kan de vochtige lucht naar buiten worden afgevoerd. Moderne luchtverwarmingssystemen worden geïnstalleerd met goed isolerende kanalen om warmteverlies zoveel mogelijk te voorkomen.

luchtverwarming-rooster.jpg

Voordelen van een geïntegreerd mechanisch ventilatiesysteem

Het grote voordeel van een luchtverwarmingssysteem is de totale luchtbehandeling die zorgt voor voldoende zuivere lucht, zuurstof en een ideale temperatuur in de ruimte.

 

Bovendien kan het systeem eenvoudig worden uitgebreid met een hybride systeem. Dit kan een airconditioning zijn voor de warme zomermaanden of een bevochtigings-systeem voor de koude, droge wintermaanden, om zo het ideale binnenklimaat te bereiken.

Jouw specialist in luchtverwarming in Limburg

Luchtverwarming zorgt voor een aangenaam en comfortabel gevoel. Het is mogelijk om de temperatuurinstelling per kamer of per zone in te stellen. Er zijn meerdere mogelijkheden voor de verwarmingsbronnen, zoals aardgas, stookolie, warmtepomp of hybride warmtepomp.


Bovendien is de kostprijs voor een geïntegreerd luchtverwarmingssysteem lager dan de aanschaf van afzonderlijke verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen. Ook is een ionenfilter inbegrepen bij een geïntegreerd systeem, wat niet het geval is bij losse systemen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

OP ZOEK NAAR EEN ERVAREN INSTALLATEUR VAN LUCHTVERWARMING OP ELEKTRICITEIT? AIR-FILIP ZORGT VOOR EEN AANGENAAM BINNENKLIMAAT OP MAAT!

bottom of page