top of page

ONDERHOUD CENTRALE VERWARMING IN LIMBURG EN VERDER

Een totaalservice van Air-Filip!

Zorgeloos onderhoud van uw verwarmingsketel op aardgas of mazout

Een periodiek onderhoud van uw verwarmingsketel is verplicht en vermijdt dat u zonder verwarming valt op de koudste dagen. Wenst u zich geen zorgen meer te maken over het jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoud van uw verwarmingsketel? Geef deze zorg uit handen en vertrouw op de kwaliteitsvolle service van Air-Filip! Dankzij ons onderhoud verbruikt u tot 12% minder energie: beter voor het milieu en uw verbruik!

Bereid u voor op de winter in de zomer

Het mooie weer staat voor de deur, dus uw verwarmingsinstallatie is waarschijnlijk niet meer uw grootste zorg. Toch is het belangrijk om ook in de zomer aandacht te besteden aan het onderhoud van uw ketel. De zomer is namelijk het ideale moment om uw verwarmingsketel, radiatoren, vloerverwarming en luchtverwarming te onderhouden.

Onderhoudspakket voor het onderhoud van uw verwarming

U kan ieder jaar een nieuwe afspraak vastleggen of het kan ook interessant zijn dat wij dit voor u bijhouden en contact opnemen wanneer het tijd is voor het jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat u gerust de nieuwe winter kan ingaan!

Air-Filip

ZORGELOOS GENIETEN VAN GEGARANDEERDE VERWARMING BIJ U THUIS: WIJ HOUDEN ALLE INFORMATIE MOOI BIJ VOOR U EN STAAN STEEDS TER BESCHIKKING INDIEN U EEN (DRINGENDE) INTERVENTIE NODIG HEEFT.

bottom of page