top of page

HERSTELLING VAN LUCHTVERWARMINGSTOESTELLEN

Een totaalservice van Air-Filip!

Storing aan uw luchtverwarmingsketel betekent geen verwarming thuis en kan ook betekenen dat u geen warm water hebt... Problemen met de verwarmingsketel, maak niet uit welke, zijn altijd vervelend! 


Air Filip laat u nooit in de kou staan met snelle herstelling van uw verwarmingstoestel. Is uw apparaat defect? Dan krijgen wij uw toestel vlot weer aan de praat. Met de juiste vervangingsstukken van al onze bekendste merken komt dit zeker op korte termijn in orde. 

Dringende herstelling van uw luchtverwarmingsketel in regio Limburg

Dringende herstellingswerken aan luchtverwarmingsketels zijn mogelijk, maar dan sluit u het best een onderhoudscontract af. Tegen een kleine meerprijs kan u ook genieten van een snelle interventie tijdens het weekend ( zaterdag ). U kunt ons voor urgente problemen bereiken op het telefoonnummer 011 59 23 24.

Herstel van alle merken luchtverwarming

Wij zijn in staat om met verschillende soorten en types van luchtverwarmings-installaties om te gaan en te herstellen. De onderdelen van luchtverwarmingsketels zijn nagenoeg meestal dezelfde. Toch is het belangrijk om enkel onderdelen te gebruiken volgens de voorschriften van de fabrikant. Zo werken wij met de merken Brink - Multicalor - Mark Belgium - Automatic Gaz - Wanson - Lennox - Sapragaz – Tecnoclima - PGL - Thermo-Air - Horn Air - Accu – Tecnoclima - Lamborghini - Reznor - Saver - Ruud – Carrier- Aeg - Dejongh - Sapragaz - Lincoln – Unidare - Facofran - Belcalor - Wolf - Airlux

Air-Filip
GebouwAirFilip2.jpg

Luchtverwarming onderdelen herstellen / vervangen

De meest voorkomende problemen met luchtverwarming hebben te maken met een defect aan de luchtverwarmingsketel, de cv-inrichting met randapparaten ( boiler / warmtepomp / geiser... ) en het rookafvoerkanaal ( schoorsteen ).


De meest kwetsbare ketelonderdelen voor slijtage en mankementen aan de luchtverwarmingsketel zijn de warmtewisselaar, driewegklep, expansievat, ontstekingspen, ventilator, printplaat, pakking, motor enz... 


Indien blijkt dat bepaalde onderdelen niet herstelt kunnen worden, dienen ze vervangen te worden. De meeste onderdelen zijn meestal per direct leverbaar en kunnen direct vervangen worden tijdens het nazicht van de technicus.

Uw reparateur van luchtverwarming systemen in regio Limburg 

Met reeds meer dan 30 jaar ervaring in luchtverwarming bent u bij Air-Filip in Limburg aan het juiste adres. Wij zijn gaskeurder en mazoutkeurder in hoogste rang en Cerga voor gas en Cedicol voor mazout gehabiliteerd installateur. De prijs van de herstellingswerken wordt bepaald door een aantal factoren zoals:

  • transportkosten

  • werkuren

  • kosten onderdelen

  • administratiekosten

  • al dan geen onderhoudscontract

 

Wij komen snel langs, geven u betrouwbaar advies en geven antwoord op uw vragen. Heeft u twijfels omtrent uw luchtverwarmingssysteem? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ZORGELOOS GENIETEN VAN GEGARANDEERDE VERWARMING BIJ U THUIS: WIJ HOUDEN ALLE INFORMATIE MOOI BIJ VOOR U EN STAAN STEEDS TER BESCHIKKING INDIEN U EEN (DRINGENDE) INTERVENTIE NODIG HEEFT.

bottom of page