top of page

Uw erkend Installateur van centrale verwarming in Hasselt

Uw erkend Installateur van centrale verwarming in Hasselt

Vervangen, vernieuwen of installeren van uw centrale verwarmingsinstallatie in regio Hasselt? Uw boiler laten vervangen? Air Filip staat meteen voor u klaar voor zowel grote als kleine werken. Wij zijn een Cerga erkend gasinstallateur en zijn gespecialiseerd in centrale verwarming.


Air Filip verzorgt de installatie van condensatieketels, warmtepompen, vloerverwarming …… en dit enkel met hoogstaande merken en materialen zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Onderhoud en herstelling alle CV ketels

Ook doen wij onderhoud van centrale verwarming die niet door ons is geplaatst in Hasselt. Wij staan in voor het installeren, onderhouden en herstellen van:

  • Verwarmingsketels

  • Radiatoren

  • Vloerverwarming

  • Zonneboilers

  • Warmtepompen

  • Condensatieketels met alternatieve energiebron

  • Condensatieketel in combinatie met warmtepomp

  • Thermostatische kranen

Keuring, reparatie en onderhoud van uw verwarmingsketel in Hasselt

Is uw verwarmingsketel toe aan een onderhoudsbeurt of moet deze gereinigd worden? Ook jaarlijks onderhoud ervan behoort tot onze specialiteiten. Het is raadzaam om de cv-ketel na te laten kijken op slijtage aan onderdelen. Wij zorgen voor regelmatige controle van uw cv-ketel, zodat verwarmingsketel storingen worden voorkomen! Ook voor keuringen en dichtheidsproeven van gasleidingen, onderhoud op gasketels en mazoutketels kan u in Hasselt op ons een beroep doen.


Air Filip laat u nooit in Hasselt in de kou staan met grondig onderhoud, en de snelle herstelling van uw toestel. Is uw apparaat defect? Dan krijgen wij uw toestel vlot weer aan de praat – met de juiste wisselstukken.

Uw warmtepomp installateur in Hasselt

Op dit moment is de warmtepomp een van de meest milieuvriendelijke manieren om een woning in Hasselt te verwarmen. Warmtepompen halen tot wel 70% van hun energie uit de omgeving, zoals aarde, water en lucht. Afhankelijk van het type, kan een warmtepomp gebruikt worden voor het verwarmen van zowel uw woning als sanitair water. Hierdoor draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart u ook op uw energierekening.

Een ruime selectie boilers voor u in Hasselt

Is uw boiler versleten en wilt u een nieuwe aanschaffen? Wij plaatsen elektrische boilers die aan al uw wensen voldoen. We kiezen ervoor om enkel duurzame boilers te leveren met een hoog rendement. Zo kan u er zeker van zijn dat u altijd voldoende warm water heeft om u op te frissen of de afwas te doen.

Uw installateur in de regio Hasselt

Air Filip is dé Limburgse specialist in het installeren, herstellen en onderhouden van centrale verwarming in de omgeving van Hasselt. Ook energiezuinige maatregelen kennen geen geheimen voor ons.


Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller kan u rekenen op resultaat. U profiteert van een optimaal rendement, en een toestel dat járen meegaat. Is het toch defect? Dan tikken wij vlot de juiste wisselstukken op de kop voor een vakkundige herstelling.

Geniet van een topservice in heel Limburg

Wij adviseren u uiteraard graag over de mogelijkheden van reparatie en de eventuele voor- en nadelen van vervanging. Air Filip garandeert u een heldere prijsberekening – binnen de week na ons werfbezoek. Bovendien zijn onze prijzen messcherp door de razendsnelle en efficiënte service.


Vanuit Alken servicen wij alle gemeentes in Limburg zoals Alken, As, Beringen, Bilzen, Borgloon, Diepenbeek, Genk, Gingelom, Halen, Ham, Hasselt, Heers, Herk de Stad, Heusden-Zolder, Hoeselt, Houthalen Helchteren, Kortessem, Lummen, Nieuwerkerken, Riemst, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Voeren, Wellen, Zonhoven, Zutendaal, etc.


Meer weten over onze diensten of direct geholpen worden? Neem contact met ons op of bel 011 59 23 24.

Contacteer ons

Laagdorp 2

3570 - Alken

  • Facebook

Bedankt voor uw aanvraag